#1 Jet Black Keratin Nail Hair 55 cm

#1 Jet Black Keratin Nail Hair 50 cm

499 kr

Varje paket innehåller 50 slingor

  • 0-7g/slingor
Kategori: .

Produktbeskrivning

Keratin Nail Hair ger dig långt och vackert hår under lång tid och det här är en av populäraste fastsättningsmetoden som finns.

Man börja med att bena upp sitt egna hår där du vill att det ska placeras, sedan väljer du en slinga som du sedan placerar i löshåret. Tar en värmetång och värmer sedan ihop keratinet med håret. Rulla sedan ihop det och fortsätt med nästa slinga och behåll ett mellanrum på ca 90mm-1cm.

Ta en ny bena och fortsätt tills du når den frisyr du är ute efter. Man behöver cirka 2-3 och ibland 4 förpackningar för att göra en hel hårförlängning. Hos oss hittar du olika längder, färger och tekniker på hårförlängningar för att matcha just ditt hår.

Beställ ditt Keratin Nail Hair idag, så garanterar vi dig en snabb leverans!

Mer information

Färgkod

#1

Färg

Jet Black

Längd

55 cm

Typ

Rakt

Skötsel

Skötseln är det viktigaste för att man skall kunna behålla håret så länge som möjligt. Men det är även nödvändigt att vara medveten om att löshår inte håller för evigt trots att det är äkta.

Kroppen producerar keratin till ditt hår. Keratinet är ämnet som återfuktar och stärker håret. Löshåret får inget keratin naturlig väg och det är därför viktigt att man tillsätter det så att håret får glans och inte blir torrt och tovigt.

Råd vid tvätt av löshåret

Tvätta håret en gång i veckan. Om du har clip on, tvätta med jämna mellanrum. Använd återfuktande shampo och balsam. Välj ett shampo för torrt hår och inte för fett hår. Gör en inpackning i håret med jämna mellanrum. Minst två gånger i månaden. Låt gärna håret själv torka då värme sliter på håret.

Råd vid skötsel av löshåret

Tillsätt regelbundet keratinserum till ditt löshår. Fläta håret när du tränar, sover eller duschar. Undvik klor och saltvatten. Vi rekommenderar er inte att färga löshåret då det redan är färgat. Normalt så går det bra att färga håret igen men resultatet kan variera.

Recensioner

Det finns ingen recension ännu, vill du skriva en?

Bli den första att skriva en recension “#1 Jet Black Keratin Nail Hair 50 cm”

*